Autorisert regnskapsbyrå Bergen

 
Kemax Økonomi Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med 23 regnskapsførere, som betjener over 600 bedriftskunder. Vi har kunder representert i de fleste bransjer fra små enkeltmannsforetak, til større bedrifter med mer enn kr 100 millioner kroner i omsetning. Vi har 7 autoriserte regnskapsførere fordelt på våre kontorer i Bergen, Godvik, Åsane, Fana, Knarvik og på Osterøy.
 
Vi har et oppdatert produksjonssystem (Uni Økonomi) som enkelt kan tilpasses rapportering i f. eks. Excel. Derved kan våre kunder motta rapporter over Intenett eller ved at vi oversender rapportene på e-post. Vi som regnskapspartner kommer med dette nærmere våre kunder og vi samhandler bedre og hurtigere enn det som er mulig med mer tradisjonell programvare. Alle våre rapporter kan tilpasses den enkelte kunde.
 
Vår opparbeidede kunnskap er et sterkt konkurransefortrinn, sammen med vår desentrale lokalisering. Faglig oppdatering av vår kompetanse gjennomføres årlig i forbindelse med både interne og eksterne kurs
 
Ansatte i regnskapsseksjonen har også tverrfaglig samarbeid med bedrifts- og kapitalrådgivere i våre øvrige satsningsområder, og får således tilgang til faglig informasjon som man ikke får hos mer tradisjonelle konkurrenter. Dette kommer dermed våre kunder til gode i form av en bredere rådgivning enn andre aktører kan tilby.
 
”Våre kunder er både digitale og lokale, derfor er også vi det”
 

Våre tjenester:

  • Regnskapsførsel
  • Lønnsføring
  • Forretningsførsel
  • Rådgivning til små (?) bedrifter
  • Årsoppgjør
  • Regnskapskonsulent til leie

Kontaktinformasjon

55 55 78 50

Seiersbjerget 17, 5022 Bergen